Wedstrijden & acties – meedoen en winnen!

21-08-2020 - SnowTrex

Hier vind je de wedstrijden van SnowTrex. Regelmatig geven wij hier een gratis verblijf, skipassen, concerttickets, ski- en snowboardmateriaal en zelfs skireizen en eventreizen weg!

Word de gelukkige winnaar van één van onze winacties en sleep fantastische prijzen in de wacht, zoals een reis naar het “Impuls Hotel Tirol” in Bad Hofgastein.

Win een gratis verblijf in het Impuls Hotel Tirol in Bad Hofgastein

Wij verloten een korte vakantie van 2 nachten voor 2 personen in het Impuls Hotel Tirol in Bad Hofgastein incl. halfpension PLUS (reisperiode: 23 t/m 25 december 2022).

De winactie op Instagram en Facebook begint op 30 september 2022 om 12.00 uur. Het einde van de winactie is op 9 oktober 2022 om 23.59 uur. Je kunt aan de wedstrijd meedoen op Instagram en/of Facebook. Klik hier voor de post op Instagram en hier voor het bericht op Facebook om meer informatie te vinden. De gedetailleerde deelnamevoorwaarden vind je hier. Veel geluk!

Win een gratis verblijf in het Hotel Blü – bin so frei in Bad Hofgastein

Wij verloten een korte vakantie van 3 nachten voor 2 personen in het Hotel Blü – bin so frei in Bad Hofgastein incl. halfpension (reisperiode: 3 nachten te kiezen in december of vanaf half maart).

De winactie op Instagram en Facebook begint op 26 augustus 2022 om 12.00 uur. Het einde van de winactie is op 4 september 2022 om 23:59 uur. Je kunt aan de wedstrijd meedoen op Instagram en/of Facebook. De gedetailleerde deelnamevoorwaarden vind je hier. Veel geluk!

  • vrijdag, 21. augustus 2020
  • auteur: SnowTrex
  • categorie: Evenement
De skidisciplines van de wereldbeker

Met de wedstrijd op de Rettenbachgletsjer in Sölden beginnen de professionele skiërs ...

De meest gemaakte beginnersfouten tijdens het skiën – en hoe je ze voorkomt

Skiën zonder fouten doe je niet alleen om esthetische redenen. Beter skiën betekent ...

$stickyFooter