Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van veel voordeel profiteren!

Over ons

TravelTrex GmbH is in 1999 in Keulen opgericht en heeft zich onder de naam SnowTrex in de directe verkoop van vakanties gespecialiseerd. Door de aantrekkelijke aanbiedingen is het bedrijf met zijn merken in enkele jaren tot een van de grootste specialisten in wintersportreizen in Duitsland uitgegroeid.

Sinds 2005 worden reizen ook internationaal verkocht. Na een succesvolle start op de Poolse markt volgden ook Frankrijk en Groot-Brittannië. Intussen kan je reizen in 13 talen boeken. Daarmee is TravelTrex internationaal de vooraanstaande wintersportspecialist.

Sinds 2007 is het bedrijf onder het merk HolidayTrex ook als organisator van zomerreizen actief. De hoofdbestemmingen zijn de Alpen en de Duitse kust. In 2012 volgde SportsTrex als specialist voor sportreizen.

Het aantal reisdeelnemers neemt voortdurend toe: in het boekjaar 2018/2019 gingen ongeveer 112.000 reizigers met TravelTrex op vakantie, in het boekjaar 2019/2020 waren dat er ongeveer 130.000.
Het team
Ons team bestaat inmiddels al uit meer dan 100 medewerkers uit 15 verschillende landen, waaronder talrijke leerlingen. Als opleidend bedrijf is TravelTrex GmbH reeds vaker onderscheiden. Het bedrijf leidt jonge mensen in drie beroepen op met zwaartepunt IT en toerisme.

Het SnowTrex-concept

Onze reizen kenmerken zich door eenvoudigheid en duidelijkheid en voldoen aan de wensen van de klant op gebied van individualiteit en service. Wij organiseren voor onze gasten de accommodatie en de skipas. In de meeste plaatsen kan de klant uit diverse accommodaties kiezen. Lessen en materiaal zijn op vele bestemmingen als extra's bij te boeken. Bij de accommodatie is er in de meeste plaatsen keuze uit meerdere onderkomens en categorieën, die een breed doelpubliek aanspreken. Dankzij de reiscategorieën zoals familie-, wellness- of luxereizen is er voor elke klantenwens een passend aanbod!
SnowTrex - individualiteit en service!

Pers

Onze actuele persberichten vind je onder Pers. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar presse-de@traveltrex.com.