Studenten wintersport - Goedkope skireizen voor studenten!

Met meer dan 2.500 accommodaties vindt iedereen bij ons het juiste aanbod voor zijn skivakantie. Natuurlijk is daar ook een skireis voor studenten met weinig geld bij. Juist in Frankrijk vind je voordelige aanbiedingen voor appartementen met zelfverzorging - gewoon je studentenhaver en coffee to go van huis meenemen en je skivakantie kost amper wat! Als het slechts om een korte skireis gaat, vind je vooral in Duitsland en Oostenrijk een groot aanbod accommodaties voor een kort verblijf. Bekijk nu één van onze vele ski-aanbiedingen voor studenten!

Studenten wintersport - Goedkope skireizen voor studenten!
Studenten wintersport - Goedkope skireizen voor studenten!

Deze evenementen staan op de top op studenten te wachten

Veel gave events staan op de toppen van deze wereld op je te wachten! Een hele bijzondere Season Opening vindt bijvoorbeeld elk jaar in het Franse les 2 Alpes plaats. Op de PowderWeek vind je precies de afwisseling en het pisteplezier dat je aan het begin van het seizoen zoekt! Een week lang feesten we in de Franse Alpen met een geweldig programma en powder. Wees er bij als het in december weer losbarst op de PowderWeek of bij Top of the Mountain in Ischgl!

Tentamens voorbij - nu spontaan op wintervakantie>

Jouw grote voordeel: als student ben je relatief flexibel - maak daar gebruik van! Als je niet midden in de tentamens zit, heb je de vrijheid die niet veel mensen hebben en kan je gebruikmaken van voordelige Last-Minute Aanbiedingen. Zo heb je bij ons zelfs de mogelijkheid om tot één dag voor vertrek te boeken. Laat de studiestress achter je met onze Last-Minute & More-aanbiedingen en bespaar hier geld! Daarnaast zijn de skigebieden niet zo druk als tijdens de populairste data. Overigens rijden ondertussen vele bussen en de trein direct naar de Alpen. Zo is de heenreis niet alleen voordelig, maar ook ontspannen. Als jullie als groep onderweg zijn, kan je je direct tijdens de heenreis naar het skigebied op de skivakantie instellen.

Besparen tijdens het skiën

Bij ons heb je veel mogelijkheden om al voordelige aanbiedingen nog goedkoper te krijgen. Met groepen van vijf tot tien personen zijn veel appartementen en chalets meestal tegen voordelige prijzen te boeken, en je kunt ook besparen op de plaatselijke kosten door je eigen eten mee te nemen. Met verschillende kortingsacties, zoals de Crazy Booking Night of de Super-Last-Minute-actie, kun je geld besparen. Met de Crazy Booking Night is een week in een appartement inclusief skipas vaak al beschikbaar voor minder dan 100 euro per persoon! Als dat het hart van een student niet sneller doet slaan! Let vooral op aanbiedingen met de toevoeging "Aanbieding": Deze accommodaties en hotels zijn zelfs goedkoper dan het standaard aanbod voor dezelfde kwaliteit. Huurmateriaal en skilessen zijn ook tot 40% goedkoper dan in de plaatselijke skigebieden.

Als ingeschreven student aan een hogeschool of universiteit bieden wij een exclusief voordeel:
  • Profiteer van onze speciale korting van 50 € op je volgende skivakantie.
Gemakkelijk via ons Partnerportaal Studentenrabatt.com aanmelden, verifiëren en ontvang jouw individuele studenten kortingscode.