PowderWeek

Bestemming Evenement Data
Les 2 Alpes PowderWeek 2-12 t/m 9-12-2023
Val Thorens Ski & Boarderweek 16-12 t/m 23-12-2023

PowderWeek: De opening van het skiseizoen in Les 2 Alpes!

Reis af naar één van 's werelds beste gletsjerskigebieden voor de opening van het seizoen, maak de eerste bochten op nog lege pistes begin december en geniet van een après-skiprogramma van een klasse apart. Als dit klinkt als de perfecte skivakantie, dan is PowderWeek in Les 2 Alpes echt iets voor jou! Want van 2 t/m 9 december 2023 vieren we de start van het winterseizoen in de Franse Alpen.

Naast puur wintersportplezier op een hoogte tot 3.560 m biedt deze week ook een uitgebreid programma buiten de pistes. Dit programma omvat onder andere:

 • Opening- & Bad-Taste-Party
 • Snow-Volleyball & Ultimate Frisbee Turnier
 • Après-Ski feesten
 • Slotavond met traditionele raclette


 • Onze openluchtevenementen met muziek, gegrilde worstjes, glühwein en warme chocolademelk zorgen voor verfrissing en een goed humeur na een lange dag skiën. Niet alleen de deelnemers, maar ook de toeschouwers kunnen zich verheugen op spannende duels, mooie prijzen en veel plezier.

  De après-ski feesten zijn ook the place to be - onder het motto "tear the place down"! Met koele of warme drankjes kun je dansen en feesten op de goedgemutste hits van de dj's. En ook qua sfeer hoeven de clubavonden bij Smithy's zich niet te verstoppen. Op het openingsfeest kun je samen met ons het nieuwe skiseizoen inluiden, meedoen aan de Beerpong Challenge en je hele garderobe grondig inspecteren voor de Bad-Taste Party. Want op deze avond is alles wat slecht en opzichtig is expliciet welkom!

  Maar dat is niet alles: overdag kun je het gletsjerskigebied Les 2 Alpes met 227 kilometer aan pistes en 52 liften verkennen. Beginners en gevorderden vinden hier pistes die passen bij hun kunnen, en ook voor professionals heeft het skigebied uitdagingen in petto. Zo is er het 240.000 m² grote snowpark, dat tot de top 10 van Europa behoort. Aan het begin van het seizoen ligt de hele faciliteit nog op een hoogte van 3.200 m en biedt alles wat het hart van een freestyler begeert, van de beginnerszone met tables en twee rails tot de expertzone met big air ramp en de superpipe.

  Les 2 Alpes biedt ook accommodatie voor elke smaak, van standaard appartementen tot luxe chalets, tegen onverslaanbare prijzen!

  Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

  Loading...
  StickyNewsletter