Boek nu al uw skivakantie voor de winter 2024/2025!

Het nieuwe seizoen is voor ons al begonnen! Bij ons vindt u namelijk nu al de eerste aanbiedingen voor het nieuwe seizoen en iedere dag komen er weer nieuwe accommodaties erbij. Boek dus nu al uw volgende wintervakantie op uw favoriete bestemming!

Seizoensopening, een gaaf evenement in de sneeuw, met Kerst, met Oud en Nieuw, aan het begin van het jaar, in de lente, met Pasen of tijdens de seizoensafsluiting: boek nu al uw accommodatie voor de skivakantie in uw lievelingsplaats en wees anderen een stap vooruit!

En nog een tip: schrijf u snel in voor onze nieuwsbrief, dan bent u altijd als eerste op de hoogte van onze leukste aanbiedingen!

Boek nu al uw skivakantie voor de winter 2024/2025!
Boek nu al uw skivakantie voor de winter 2024/2025!

Wintervakantie met de seizoensstart

Kunt u in de zomer niet meer wachten tot u in de winter weer op de piste mag? Mist u de met sneeuw bedekte bergen en het gevoel om op ski's of snowboard van de hellingen te razen? Dan moet u een skivakantie boeken die geldt als opmaat voor het nieuwe seizoen. U hoort dan zeker bij de eerste vakantiegangers, die van de schoonheid van de bergwereld in de komende winter mogen genieten. Kleine tip: zoek voor een skireis aan het begin van het seizoen wel een skigebied dat dan al een hoge sneeuwzekerheid heeft. Maak voor de planning van een dergelijke skireis gebruik van onze skigebieds-consultant.

Wintervakantie tijdens Kerst en Oud en Nieuw

Bij de reeds boekbare en voordelige aanbiedingen horen ook accommodaties die bij ons enkel voor Kerst of Oud en Nieuw geboekt kunnen worden. Droom je van een witte Kerst of van een jaarwisseling in de sneeuw? Grijp dan je kans! De afgelopen jaren hebben ons namelijk laten zien: skireizen tijdens Kerst of Oud en Nieuw worden steeds populairder! U heeft nu nog een ruime keuze: Oostenrijk, Frankrijk of Duitsland!

Skivakantie aan het begin van het jaar

Zin om het komende jaar met een geweldige wintervakantie te beginnen? Bekijk dan onze aanbiedingen voor het nieuwe seizoen, het best met aankomstdagen vanaf komende januari. Het begin van het jaar is de beste reisperiode voor een skivakantie!

Skiën in het voorjaar van het nieuwe seizoen

Bergen, sneeuw en lentezon! Skiën in het voorjaar is een hele bijzondere belevenis, waar je maar beter ver van tevoren voor kunt kiezen. Witte hellingen die glinsteren in de zon, pauzes op zonneterrassen waarbij zonnebrand absoluut noodzakelijk is en een skibeleving van buitengewone klasse: zomaar wat dingen die op u staan te wachten.

Skiën met Pasen

Gebruik komend seizoen opnieuw de feestdagen om een geweldige skivakantie in de bergen door te brengen. De Paasdagen zijn geschikt voor een skireis, vooral omdat ze vaak adembenemende zonnige dagen in de bergen beloven. Maar ook veel andere reizigers denken voor hun vakantie aan de Paasdagen. Juist als u dus een bepaalde bestemming of een bepaalde accommodatie in gedachten heeft, moet u er vroeg bij zijn en nu al uw skivakantie met Pasen boeken!

Skiën met de seizoensafsluiting

Wilt u komend jaar met volle teugen van de winter genieten en kort voor het begin van de zomer de pistes nog onveilig maken? Dan op naar de gletsjers! Hier heerst sneeuwzekerheid tot laat in de lente. Bekijk onze eerste aanbiedingen voor een skireis aan het einde van het seizoen.