Klantbeoordeling

St. Englmar

76 Aantal beoordelingen:

83 % Aanbeveling:

Plaats 8,0
Skigebied 7,5

Skigebied St. Englmar

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 1.030 m Gondelbaan: 0
Het laagste punt: 720 m Pistes in totaal: 10,6 km
Hoogte skioord: 808 m
Pistes:
8,1 km
Liften in totaal: 12
Pistes:
2 km
Sleepliften: 12
Pistes:
0,5 km
Stoeltjesliften: 0

Skigebied St. Englmar

De skiregio St. Englmar biedt de wintersporters met de Grün-Maibrunn, Pröller-Ski-Dreieck, Predigtstuhl en de Kapelleberg vier verschillende skigebieden . In totaal ca. 12 km best geprepareerde pistes en 12 bergliften bieden voor iedere smaak, of het nu om beginners of prof's gaat, precies het juiste.

Moderne sneeuwinstallaties zorgen voor sneeuwzekerheid tot in maart. In Pröller-Ski-Dreieck kun je je op de ideale hellingen en circuits uitleven. Toch vinden hier plezier-skiërs ook hun gading. In de avond is het in alle skibergen mogelijk om bij avondlicht te skiën.

In het skigebied Predigstuhl komen boarders in het nieuwe funpark volop aan hun trekken, die het grootste funpark met verlichte pistes en sound in Duitsland is.
Pisteplan St. Englmar
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski St. Englmar

Wie de skidag rustig en culinarisch wilt afsluiten, vindt in St. Englmar talrijke restaurants en originele hutjes met verzorgde gastronomie.

In de sneeuwbars, pubs en disco's gaat het er bijzonder heftig aan toe en kan er tot in de vroege ochtenduren gedanst worden. Naast het skiën of snowboarden is er hier ook een andere mogelijkheid om van het Beierse woud te genieten.

In totaal 50 km ruime winterwandelwegen kan men door een indrukwekkende landschap wandelen en vier rodelhellingen die geldeeltelijk in de avond verlicht zijn, zorgen ervoor dat iedereen, zowel jong als oud plezier heeft, of je geniet van een romantische paardsleetocht. De keus aan vrijetijdsactiviteiten is enorm groot!

Snowpark: Snowpark Predigtstuhl St. Englmar

In het skigebied Predigtstuhl wacht een gevarieerd snowpark waar alle snowboarders en freeskiërs zich op ca. 500 meter kunnen uitleven.

Met in totaal 8 rails en boxen, meerdere kleine jib-kickers en diverse jib-obstacles zoals tonnen en boomstammen, is het Predigtstuhl Snowpark het grootste funpark van het Beierse Woud. Bovendien is het snowpark Predigtstuhl het enige park in het Beierse Woud dat de hele week door vloedlicht biedt en hiermee alle obstacles verlicht.

Is het skigebied St. Englmar niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar: skigebieden Duitsland

Beoordelingsrapport van experts St. Englmar

Het testrapport St. Englmar is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(3 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pistekaart, informatieborden & wegwijzers)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in St. Englmar

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied St. Englmar

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter