Klantbeoordeling

Les Arcs

31 Aantal beoordelingen:

96 % Aanbeveling:

Plaats 9,2
Skigebied 9,4
Pistekaart
Les Arcs/Peisey-Vallandry
Informatie over het skigebied
Les Arcs/Peisey-Vallandry
Het hoogste punt: 3.226 m
Het laagste punt: 1.200 m
Hoogte skioord: 810 m
Liften in totaal: 54
Sleepliften: 19
Stoeltjesliften: 26
Gondelbaan: 9
Pistes in totaal: 200 km
Pistes:
104 km
Pistes:
70 km
Pistes:
26 km

Wintersport Les Arcs - Een witte droom!

Les Arcs

Les Arcs bestaat uit 5 dorpsdelen die tussen de 810 en 2.000 m hoogte liggen. Het oudste dorpje, Arc 1600, trekt vooral families en beginners aan. Arc 1800 is de bakermat van snowboarders en freeriders en biedt een 360° panorama-uitzicht tot aan de Mont Blanc. Hier bevinden zich talrijke bars en clubs waarin 's nachts kan worden doorgefeest.

Het jongere dorp Arc 1950 is dankzij de typisch Savoyse hout- en steenbouw ook het mooiste. Traditie en modernisme worden hier verenigd. In Arc 2000 bevinden zich de meest uitdagende pistes die vooral experts aantrekken, een zipline, die in 2021 voor het eerst opengaat met topsnelheden tot 130 km/u, een panorama-zonnebank en een koffiebar op het hoogste punt van Les Arcs. Ook het plaatsje Bourg Saint Maurice dat in het dal ligt, behoort tot Les Arcs. Het is door een kabelbaan met Arc 1600 verbonden en nodigt met zijn talrijke winkels uit tot shoppen.

Les Arcs heeft trouwens het keurmerk "Famille Plus Montagne". Ouders die eens een dagje zonder kinderen willen doorbrengen, vinden hier kinderopvang voor kinderen vanaf 9 maanden.

Paradiski

Ten midden van de Savoyese Alpen, halverwege het Tarantaisedal en met uitzicht op de Mont Blanc, vindt u de skiregio Paradiski. Met de verbinding van het skigebied rondom de Bellecôte-gletsjer (3417 m) en de Aiguille Rouge (3226 m) door de Vanoise Express, de grootste en snelste gondel met twee verdiepingen, is een enorme pisteverbinding ontstaan, die tot de grootste en meest afwisselende ter wereld hoort! Een bijzonder voordeel daarbij is dat de pistes vrijwel direct voor de deur beginnen. De charmante plaatsen werden in de laatste jaren altijd verder gemoderniseerd en hebben door de Savoyische chaletstijl een gezellige flair. Daarbij zijn er talrijke winkeltjes, restaurants, bars en zeer gevarieerde vrijetijdsmogelijkheden, kortom alles wat je voor een geweldige wintervakantie nodig hebt!

Vervoer Les Arcs

  • Trein: Bourg Saint-Maurice (ca. 15 km)
  • Vliegtuig: Chambéry (ca. 130 km), Genf (ca. 165 km), Grenoble (ca. 200 km), Lyon-Saint Exupéry (ca. 210 km)

Accommodaties in Les Arcs

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Les Arcs

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter