Klantbeoordeling

St. Johann in Aurina

18 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 9,1
Skigebied 8,6
Pistekaart
Skiworld Ahrntal
Informatie over het skigebied
Skiworld Ahrntal
Het hoogste punt: 2.510 m
Het laagste punt: 950 m
Hoogte skioord: 1.017 m
Liften in totaal: 23
Sleepliften: 9
Stoeltjesliften: 9
Gondelbaan: 5
Pistes in totaal: 78 km
Pistes:
38 km
Pistes:
30 km
Pistes:
10 km

Wintersport St. Johann - Vakantiegenoegen voor jong en oud!

St. Johann in Aurina

De grootste plaats van Aurina, St. Johann, heeft zowel voor fanatieke wintersporters, als voor cultuurliefhebbers iets te bieden. Haar naam dankt het plaatsje aan de heilige Johann de Doper, die de indrukwekkende parochiekerk heeft ingewijd. De kerk met machtige koepeltoren werd tussen 1783 - 1788 uitgebouwd en is een van de prachtigste godshuizen van het land. De kerk staat vooral bekend om de mooie fresco's in de koepels en om de olieschilderijen achter het altaar die door de bekende Joseph Schröpf gemaakt werden.

Een andere bezienswaardigheid is ook het mineralenmuseum met ca. 750 exponenten. Met zijn mooie en intacte omgeving garandeert St. Johann een fantastische vakantie waar je nieuwe kracht uit zult halen.

Tauferer Ahrntal

Het Tauferer Ahrntal is een bergdal van Zuid-Tirol en trekt vooral aan door haar grote variatie. De drie skigebieden Klausberg, Riva en Speikboden nodigen tot afwisselend pisteplezier uit. Wie naast de afdalingen nog meer plezier zoekt, is in dit dal aan het goede adres: sneeuwschoenwandelingen, ijsklimmen, schaatsen of rodelen zijn een paar van de mogelijkheden, die hier aangeboden worden. Ook voor langlaufers is het dal een paradijs met ca. 50 km gespoorde loipen en 1.300 kilometer aan loipen in het aaneengesloten gebied "Dolomiti Nordic Ski". De goede prijs-kwaliteitverhouding en het afwisselende aanbod voor kinderen maakt van het Tauferer Ahrntal ook voor families een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming.

Vervoer St. Johann in Aurina

  • Trein: Bruneck (ca. 25 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 130 km)

Artikelen over St. Johann in Aurina

alle artikelen

Accommodaties in St. Johann in Aurina

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie St. Johann in Aurina

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter