Klantbeoordeling

Abersee

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Pistekaart
Winterpark Postalm
Informatie over het skigebied
Winterpark Postalm
Het hoogste punt: 1.450 m
Het laagste punt: 1.150 m
Hoogte skioord: 558 m
Liften in totaal: 5
Sleepliften: 4
Stoeltjesliften: 1
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 8 km
Pistes:
5 km
Pistes:
2 km
Pistes:
1 km

Wintersport Abersee – pure schoonheid aan de Wolfgangsee

Abersee

Het idyllische dorpje Obersee ligt in het noordoosten van de Oostenrijkse provincie Salzburg, in het Oostenrijkse district Salzkammergut. Het dorp is omgeven door een adembenemende bergwereld en ligt op slechts 3 km afstand van de Wolfgangsee, die uitnodigt tot prachtige winterwandelingen.

Deze rustige plek geniet een grote populariteit onder de wintersporters. Het kleine maar fijne skigebied "Winterpark Postalm" ligt op ca. 20 km afstand en maakt indruk met een gevarieerd aanbod voor het hele gezin.

Natuurliefhebbers kunnen zich verheugen op fantastische wandelingen langs de Wolfgangsee en de talrijke geprepareerde wandelroutes op de Postalm, die op ongeveer 20 km afstand ligt.

Ook cultuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Het museum Zinkenbacher Malerkolonie bevindt zich op ca. 7 km afstand in St. Gilgen en toont talrijke werken van bekende Oostenrijkse kunstenaars.

Salzkammergut

De vakantieregio Salzkammergut is gelegen in de noordelijke Alpen in Opper-Oostenrijk, dichtbij de grens naar Stiermarken en het bondsland Salzburg. De regio strekt zich uit vanaf de Wolfgangsee via het Almdal en de Dachsteiner gletsjer tot aan de oostelijke rand van de stad Salzburg. Door zijn ideale ligging in het voorland van de Alpen dichtbij de Kalkalpen vind je in het landschap 76 grotere en kleinere meren, waaronder de Wolfgangsee, Mondsee, Attersee en Traunsee. Talloze bergen zoals de Dachstein, Traunstein en het Höllengebirge vormen samen een adembenemend winters panorama.

Vervoer Abersee

  • Trein: Bad Ischl (ca. 15 km), Salzburg (ca. 45 km)
  • Vliegtuig: Salzburg (ca. 50 km), München (ca. 190 km)

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter