Klantbeoordeling

Kleinarl

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Pistekaart
Salzburger Sportwelt
Informatie over het skigebied
Salzburger Sportwelt
Het hoogste punt: 2.188 m
Het laagste punt: 600 m
Hoogte skioord: 1.014 m
Liften in totaal: 97
Sleepliften: 40
Stoeltjesliften: 35
Gondelbaan: 22
Pistes in totaal: 250 km
Pistes:
110 km
Pistes:
121 km
Pistes:
19 km
Skiroutes: 18 km

Wintersport Kleinarl - Idyllische vakantie in het midden van de Ski amadé!

Kleinarl

Midden in het Salzburger Land, aan de rand van het Nationaal Park Hohe Tauern, ligt de rustige gemeente Kleinarl met iets minder dan 800 inwoners op een hoogte van 1.014 m. Genesteld in het Kleinarl-dal en gelegen aan de Kleinarl Bach, blijkt het kleine dorp een uitstekende vakantiebestemming te zijn. In de winter wordt het berg- en dallandschap, dat anders in al zijn kleuren in bloei staat, omgevormd van een zachte witte deken van sneeuw tot een schilderachtig winterlandschap en opent dan de perfecte poort naar een van de grootste wintersportgebieden van Europa: de Ski amadé. Om het volledige potentieel van de regio voor vakantiegangers buiten de piste te benutten, hebben de toeristische verenigingen van Kleinarl en het naburige dorp Wagrain, op minder dan tien minuten afstand, hun krachten gebundeld om een gezamenlijke vakantieregio te vormen. Dit betekent dat wintersporters een breed scala aan uiteenlopende activiteiten en excursiebestemmingen vinden die geschikt zijn voor iedereen, of het nu gaat om gezinnen, echtparen of alleenreizenden.

De regio is ook beïnvloed door de priester Joseph Mohr, rond 1840 de pastoor van de predikant van Wagrain, omdat hij de auteur was van het wereldberoemde kerstlied "Stille Nacht, Heilige Nacht". Dit lied heeft een hoge waarde in de vakantieregio en niet alleen in de kersttijd, wanneer je door de traditionele kerstmarkten wandelt en Priester Mohr wordt geëerd met de traditionele herdenkingszang en de zogenaamde stille-nacht evenementen.

Salzburger Sportwelt - Ski amadé

De skiregio Ski amadé is toonaangevend voor de wintersport! Door de samensmelting van vijf skiregio's is een haast perfect ontsloten winterparadijs ontstaan, dat geen wensen onvervuld laat! De 25 dorpen van het skigebied, bestaande uit 5 regio's, hebben hun geheel eigen charme en bieden een geslaagde combinatie van levendigheid en gezellig dorpskarakter. Zo profiteert u van de geweldige skigebieden en kunt u dagelijks uitkijken naar de uitstekende omstandigheden op de piste. Het maakt niet uit, groot of klein, jong of oud, wie eindeloos pisteplezier zoekt, is hier op het juiste adres. En ook tijdens de après-ski kunt u uit een veelzijdig aanbod met party's, sport en plezier kiezen. Laat u overtuigen en geniet van grandioze vakantiedagen in deze unieke skiregio!

Vervoer Kleinarl

  • Trein: St. Johann im Pongau (ca. 10 km), Schwarzach St. Veit (ca. 20 km)
  • Vliegtuig: Salzburg (ca. 70 km), Klagenfurt (ca. 165 km), München (ca. 230 km)

Artikelen over Kleinarl

alle artikelen

Accommodaties in Kleinarl

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Kleinarl

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter