Klantbeoordeling

Obergurgl - Hochgurgl

93 Aantal beoordelingen:

95 % Aanbeveling:

Plaats 8,9
Skigebied 9,2
Informatie over het skigebied
Obergurgl/Hochgurgl
Het hoogste punt: 3.082 m
Het laagste punt: 1.793 m
Hoogte skioord: 1.930 m
Liften in totaal: 25
Sleepliften: 9
Stoeltjesliften: 6
Gondelbaan: 10
Pistes in totaal: 112 km
Pistes:
60 km
Pistes:
33 km
Pistes:
19 km
Skiroutes: 5 km

Wintersport Obergurgl & Hochgurgl - De top van het Ötztal!

Obergurgl - Hochgurgl

Hoge sneeuwzekerheid van november tot mei, pistes tot halverwege de boomgrens, een imposant panorama bestaande uit de omliggende 3.000 meter hoge bergen, moderne sneeuwinstallaties.... Dat zijn slechts enkele redenen om een vakantie in Obergurgl-Hochgurgl te vieren! De twee ietwat rustige plaatsen Obergurgl (1.930 m) en Hochgurgl (2.150 m) liggen vrijwel aan het einde van het Ötztal, aan de Hochalpenstraße naar de Timmelsjoch.

Te midden van dit prachtige gebergte gaat het meer om kwaliteit dan kwantiteit, iets wat je vooral in Hochgurgl merkt: het exclusieve hoteldorp bestaat uit slechts 6 comfortabele hotels. In Obergurgl is er weinig verkeer, ’s nachts geldt hier zelfs een rijverbod. In beide plaatsen is een afdaling tot bijna aan de deur mogelijk. De plaatsen staan bekend om de omliggende gletsjers en de 3.000 meter hoge bergen, die tezamen een adembenemend landschap vormen. Zo is Obergurgl niet enkel het hoogstgelegen skidorp van Oostenrijk, het skigebied geldt dankzij haar ligging ook als één van de sneeuwzekerste gebieden van de Alpen! Hier hangt een oergezellige sfeer, maar de dorpen zijn ook bekend vanwege hun authentieke hutjes met huttenavonden en verzorgde après-ski.

Ötztal

Bijna geen enkel dal in de Alpen biedt de gasten zoveel keuze als het Ötztal in Tirol! Veel pistekilometers van alle niveaus, de modernste liften, afwisselende loipekilometers en ongeveer 250 bergen van 3.000 m hoogte in de gehele Ötztaler Alpen - hier slaan skiharten sneller! Daarbij komen talrijke voorbereide winterwandelpaden, gezellige hutten en ’s avonds – naar wens - feesten in de diverse bars en discotheken, een leuke sleepartij of nachtskiën. Rustige winterdorpjes, grote wintersportoorden en niet te vergeten: het Aqua Dome in Längenfeld, dat ontspanning en wellness biedt – hier is voor elk wat wils!

Vervoer Obergurgl - Hochgurgl

  • Treinstation: Ötztal (ca. 55 km), Innsbruck (ca. 100 km)
  • Vliegveld: Innsbruck (ca. 100 km), Friedrichshafen (ca. 225 km), München (ca. 255 km), Salzburg (ca. 280 km)

Accommodaties in Obergurgl - Hochgurgl

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Obergurgl - Hochgurgl

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter