Klantbeoordeling

Ramsau am Dachstein

99 Aantal beoordelingen:

90 % Aanbeveling:

Plaats 8,9
Skigebied 9,0
Pistekaart
Informatie over het skigebied
Rittisberg/Dachsteingletscher
Het hoogste punt: 2.700 m
Het laagste punt: 1.035 m
Hoogte skioord: 1.135 m
Liften in totaal: 14
Sleepliften: 11
Stoeltjesliften: 2
Gondelbaan: 1
Pistes in totaal: 30 km
Pistes:
14 km
Pistes:
14 km
Pistes:
2 km
Skiroutes: 43 km

Wintersport Ramsau am Dachstein - totale wintersport!

Ramsau am Dachstein

Ramsau am Dachstein ligt op een zonnig hoogplateau (1.200 m) boven het Ennstal, bij de zuidwanden van het Dachsteinmassief. Van het indrukwekkende panorama tot aan de Hohen Dachstein met 2.995 m kan hier rijkelijk genoten worden!

Families en beginners zullen zich hier erg op hun gemak voelen. Het aangrenzende skigebied biedt voornamelijk makkelijke pisteniveaus, zodat aangename afdalingen het belangrijkst zijn. Ook voor langlauffans is Ramsau al lang geen geheime tip meer! In het oord zijn er genoeg mogelijkheden om een gezellige avond of een afwisselende dag door te brengen.

Ontspanning en actie vind je bijvoorbeeld in het zwembadparadijs van Ramsau. Hier kun je tussen belevenisbad, sportzwembad, relaxarium en sauna-oase kiezen! Bovendien staan je ook spannende activiteiten ter beschikking, zoals de Skywalk am Dachstein, paragliding of de indoor-klimtoren.

Schladming-Dachstein - Ski amadé

De geliefde vakantieregio Schladming-Dachstein ligt in het noordwesten van Stiermarken en biedt een betoverend uitzicht op het bergpanorama van de skiregio Ski amadé en is een bezoekje zeker waard. Talrijke, gezellige oorden zijn rondom aantrekkelijke skigebieden gelegen, die veel afwisseling beloven. Vooral families met kinderen zijn hier prima ondergebracht en vinden geweldige aanbiedingen die een heerlijke vakantie beloven. De harten van de wintersporters zullen met deze variatierijke pistes, FIS- en wereldcupafdalingen, funparks en freeridegebieden sneller gaan slaan! 1999 vonden in deze regio de wereldkampioenschappen noords skiën plaats. Dit is niet verwonderlijk met een uitstekend loipe-aanbod van in totaal 714 km! Na een sportieve dag in de sneeuw kunt u in veel gezellige gasthoven en bars de typisch Stiermarkse gezelligheid leren kennen.

Vervoer Ramsau am Dachstein

  • Trein: Schladming (ca. 10 km)
  • Vliegtuig: Salzburg (ca. 85 km), Linz (ca. 160 km), Graz (ca. 185 km), München (ca. 255 km), Innsbruck (ca. 260 km)

Accommodaties in Ramsau am Dachstein

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Ramsau am Dachstein

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter