Klantbeoordeling

Schwendt

215 Aantal beoordelingen:

99 % Aanbeveling:

Plaats 8,6
Skigebied 8,0

Langlauf Schwendt

Informatie over langlaufen

121 km km loipe:

De loipes in de regio Kaiserwinkl genieten een grote populariteit en zijn terecht met het keurmerk Tiroler Langlauf Loipen bekroond! Op het loipenetwerk van 240,5 km (waarvan 121 km voor de klassieke en 119,5 km voor de skating stijl) km vinden alle langlauffans talrijke afstanden voor zowel de klassieke stijl alsook het skating-stijl

De langste en tegelijkertijd ook meest uitdagende loipe is de Kaiserwinklloipe. Deze 23 km lange tocht verbindt de plaatsen Kössen, Walchsee en Schwendt met elkaar. Gemakkelijker zijn de loipen in de dorpen Schwendt en Walchsee, die een lengte van 2 à 3 km hebben. De Hochloipe in Kössen heeft een middelzwaar niveau en is met 5,5 tot 9 km een prachtige loipe voor iedereen met langlaufervaring.

Andere goede loipes in de regio zijn de loipe Griesenau (13 km) nabij Schwendt, de Seeloipe om de Walchsee heen (8 km) of de Miesbergloipe (ca. 13 km).

Het hoogtepunt van het langlaufseizoen is de "Koasalauf" (Tirools voor Kaiserlauf), die elk jaar in het tweede weekend van februari plaatsvindt. Meer dan 2.000 langlaufers doen mee aan deze langlaufwedstrijd voor het hele volk!

Het loipenetwerk van de regio Kaiserwinkl is bekroond met het keurmerk voor loipes.
Klik op de loipekaart om deze te vergroten.

Accommodaties in Schwendt

Kaart vergroten

Zoeken…

: Langlauf Schwendt

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter