Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van veel voordeel profiteren!

Meer reisinformatie

Ski- & snowboardlessen

Ski & snowboardlessen

In veel skigebieden bieden wij ski- en snowboardlessen aan die door lokale skischolen ter plaatse worden gegeven. Deze lessen worden naast de landstaal ook in het Engels gegeven. De skiles omvat 2 tot 20 uur, verdeeld over 1 tot 6 dagen. Lessen worden 's ochtends of 's middags gegeven in kleine groepen van 4 tot 12 deelnemers. De exacte tijden van de lessen bepaalt de skischool. De lessen worden vaak in het begin van de week gegeven, zodat u nog genoeg tijd heeft om uw kennis in de praktijk te brengen. Wanneer u ook skilessen voor kinderen boekt, kan niet worden gegarandeerd dat de lessen voor volwassenen en kinderen gelijktijdig plaatsvinden. Indien kleine kinderen skilessen nemen, wordt ter plaatse ook een skipas aangerekend.

Indien wij geen lessen aanbieden of u niet de passende les vindt in het boekingsproces, kunt u direct in uw vakantieplaats in de skischool een les naar keuze reserveren. In veel plaatsen werken wij samen met partnerscholen, waarbij u ter plaatse kortingen van 5-15% op ski- en snowboardlessen ontvangt. Indien wij korting aanbieden, ziet u dit bij de inbegrepen services van de aanbieding.

Mocht u lessen via ons boeken geef dan alstublieft in het boekingsproces uw niveau aan. Wij onderscheiden tussen volgende niveaus:

Ski Snowboard

Beginners

Voor de eerste keer op ski's

Beginners

Voor de eerste keer op een snowboard

Niveau 1 - Gevorderde beginners

Men kan van blauwe pistes skiën

Niveau 1 - Gevorderde beginners

1 tot 2 weken snowboardervaring
Men kan op blauwe en rode pistes snowboarden

Niveau 2 - Gevorderden

Men kan van blauwe en rode pistes skiën

Niveau 2 - Gevorderden

3 of meer weken snowboardervaring
Men kan op alle pistes snowboarden

Niveau 3 - Goede skiërs

Men kan van alle pistes skiën