Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van veel voordeel profiteren!

Meer reisinformatie

Wintersportverzekering

Wintersportverzekering

De laatste jaren is het aantal diefstallen van ski's en snowboards toegenomen, vooral in de populaire skigebieden. Toch kun je zorgeloos op wintersportvakantie gaan door een aanvullende verzekering af te sluiten. Een wintersportverzekering vergoedt je niet alleen bij diefstal, maar ook bij ski- of snowboardbreuk tijdens de vakantie. Dit geldt zowel voor je eigen wintersportmateriaal als voor huurmateriaal. Je kunt deze aanvullende verzekering afsluiten voor slechts € 6,50! Deze kun je tijdens het boekingsproces eenvoudig bijboeken.

Voordelen van de wintersportverzekering:

De verzekering biedt dekking tijdens het gebruik van het wintersportmateriaal, inclusief pauzes, tijdens je verblijf in de plaats van bestemming en tijdens de reis heen en terug van de vakantie. De verzekering vergoedt tot een verzekerd bedrag van € 1.000,- als het wintersportmateriaal verloren gaat of beschadigd raakt in geval van:

  • een strafbare handeling van een derde
  • een ongeluk met het vervoermiddel
  • verlies in bewaring bij een transportbedrijf, accommodatie of bagageopslag
  • een plotselinge en gewelddadige breuk of beschadiging
  • eigen risico volgens de verzekeringsvoorwaarden

Belangrijke informatie (gelieve voor het afsluiten van de verzekering in acht te nemen):

Deze beschrijving van de diensten geeft slechts een deel van de verzekeringsomvang weer. Voor de volledige inhoud, uitsluitingen en verplichtingen wordt verwezen naar de verzekeringsvoorwaarden waarop dit product is gebaseerd. De per geval overeengekomen verzekerde bedragen vormen de bovengrenzen van de vergoedingen. Voor de volledige verzekeringsvoorwaarden en belangrijke informatie verwijzen wij je naar de Verzekeringspolis (PDF). Lees de verzekeringsvoorwaarden zorgvuldig door voordat je een verzekering afsluit.

De verzekering kan alleen worden geboekt door personen die hun vaste woonplaats in Nederland hebben.