Nieuwsbrief

Nu aanmelden en van veel voordeel profiteren!

Huurauto

Wanneer je van flexibiliteit houdt en graag je eigen tempo bepaalt, maar geen auto hebt, is een huurauto een goede optie voor je. Hiermee kun je eenvoudig op eigen houtje naar de bestemming rijden en ben je de hele vakantie flexibel.

Hier kun je direct een passende auto bij onze partner Sunny Cars reserveren. De boeking en de verdere communicatie loopt via de expert Sunny Cars.

Auto huren en op naar de pisten!

Heb je jouw skivakantie met hotel & skipas via ons geboekt en ben je nog op zoek naar de beste deal voor een huurauto? Met onze partner Sunny Cars vind je de juiste huurauto voor de skivakantie. De boeking en verdere afhandeling loopt rechtstreeks via de autoverhuurder.

Skibox voor de huurauto - Gemakkelijk vervoeren van ski's en snowboards

Als je jouw eigen skimateriaal meeneemt op skivakantie, is het zinvol een auto met skibox te huren. Bij veel aanbiedingen heb je de mogelijkheid om een skibox tijdens het boekingsproces toe te voegen. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken over gebrek aan opslagruimte.

Een veilige reis van en naar de skigebieden dankzij de winteruitrusting

Voor bijzonder besneeuwde bestemmingen is het zinvol sneeuwkettingen in de auto te hebben. Zo voorkom je dat je met de huurauto op een berg vast komt te zitten en niet meer in de sneeuw vooruit komt. Bij winterse wegomstandigheden is het ook raadzaam om met M+S-banden of winterbanden te rijden.
Bij het autoverhuurbedrijf Sunny Cars worden de voertuigen tijdens het winterseizoen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland automatisch uitgerust met winterbanden als onderdeel van het All-in autohuurpakket. In sommige gevallen wordt er om een extra betaling voor de winterbanden (= accessoires) gevraagd (je wordt hierover tijdens het boekingsproces van onze partner geïnformeerd).

Volledige dekking voor een autoreis zonder zorgen

Bij Sunny Cars is de volledige dekking met terugbetaling van het eigen risico bij de prijs inbegrepen. Je bent in dat geval gedekt in geval van schade aan de huurauto.

Met een huurauto naar de populairste wintersportbestemmingen

Vind de goedkoopste aanbieding met de beste prijs-kwaliteitverhouding en start de perfecte skivakantie met een huurauto. Voor meer informatie over het boeken van een huurauto, bezoek onze partner Sunny Cars.