Glutenvrije skivakantie - Coeliakie hotels met glutenvrije gerechten

Tarwe, gerst, haver en rogge: deze ingrediënten behoren voor veel mensen gewoon bij de dagelijkse voeding, maar voor mensen met coeliakie is het heel belangrijk om alle soorten graanproducten te vermijden. Vanwege hun glutenintolerantie moeten de getroffen mensen heel bewust aandacht besteden aan de ingrediënten in hun voedsel. Dankzij speciale voedingsmiddelen is dit heden ten dage gelukkig meestal zonder enige problemen mogelijk, maar tijdens de vakantie is het voor veel mensen met coeliakie toch best wel moeilijk om te bepalen welke maaltijden zij zonder problemen kunnen eten. Gelukkig zijn er ondertussen veel accommodaties, die rekening houden met de specifieke behoeften van de getroffen gasten.

U heeft zelf last van coeliakie, maar wilt desondanks een zorgeloze vakantie doorbrengen? Wij hebben voor u accommodaties samengesteld, die aangepast zijn aan gasten met coeliakie.

Glutenvrije skivakantie - Coeliakie hotels met glutenvrije gerechten
Glutenvrije skivakantie - Coeliakie hotels met glutenvrije gerechten

Hotels met een glutenvrije keuken

In Oostenrijk, Duitsland of Italië - in ons aanbod vindt u accommodatie met een glutenvrije keuken. Zo kunt u samen met uw medereizigers van een ontspannen skivakantie met veel skiplezier genieten en hoeft u niet na te denken over uw gezondheid in het skigebied. Laat u dus ook wat betreft een wintervakantie niet teveel beperken en geniet in uw vakantieoord van een glutenvrije skivakantie. U heeft het verdiend!

Waarop bij glutenintolerantie bij de boeking letten?

Als u op onze website een glutenvrij hotel voor uw volgende skivakantie wilt boeken, hoeft u op slechts weinig dingen te letten. In onze zoekfunctie hebben wij voor u het filter "glutenvrij" aangemaakt. Als u dit aanklikt, worden alleen nog resultaten met een glutenvrije keuken weergegeven. Dan blijft enkel nog de lastige keuze over naar welk land u gaat en welke van onze vele mooie accommodaties het best bij u past. Als u heeft geboekt, kunt u zich ontspannen op een glutenvrije skivakantie verheugen, waarin u zich in ieder geval wat het eten betreft om niets hoeft te bekommeren!