Alles voor de kids - accommodaties met kinderopvang

U reist als gezin en wilt een wintersportvakantie waarbij de kids ook na de skilessen volledig verzorgd zijn? Het aanbod in de accommodaties loopt van goed ingerichte speelkamers via populaire actiongames zoals tafelvoetbal, tafeltennis of consoles voor videospelletjes tot aan een kinderanimatieprogramma op maat en een indoor-speeltuin met bioscoop en toneel. Wij bieden u vele hotels en appartementen, die met kinderoppas en een speciaal amusementsprogramma helemaal op de kleine gasten zijn ingesteld!

Alles voor de kids - accommodaties met kinderopvang
Alles voor de kids - accommodaties met kinderopvang

Waar vind je hotels met kinderoppas?

Accommodaties met kinderoppas vind je voor je wintervakantie intussen steeds vaker. Zeker in Oostenrijk is het aanbod zeer groot. Maar ook Italië, Duitsland, Zwitserland, Polen en Tsjechië bieden kinderoppas tijdens de skivakantie aan. Via onze filters kunt u bij het zoeken naar hotels onder de categorie "Faciliteiten accommodatie" selecteren dat de accommodatie over kinderoppas moet beschikken. Zo worden ook echt alleen de geschikte accommodaties weergegeven.

De voordelen van hotels met kinderoppas

Het hele gezin profiteert van een skivakantie met kinderoppas! Terwijl u ontspannen van uw skivakantie geniet en bij wijze van uitzondering eens rust heeft, beleven uw kinderen en leeftijdsgenootjes hun winteravontuur. De kleintjes worden verzorgd in de baby- of miniclub, de wat oudere kinderen kunnen terecht in de kinder - of teenieclub. Zo wordt in vele accommodaties voor oppas gezorgd die op maat is en hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw kind teveel te doen heeft, terwijl het andere kind zich verveelt. Naast de belevenisprogramma's in de natuur zijn er in veel accommodaties ook activiteiten binnenshuis bij slecht weer, zoals bijvoorbeeld een knutselruimte, een kinderdisco of een kinderbioscoop, zodat de kinderen zich altijd goed voelen! Omdat zoveel actie hongerig maakt, kunnen kinderen op veel plaatsen ook samen in de groep eten. Zo hebben papa en mama tijd om samen te eten. Een ander voordeel zijn de breng- en afhaalservices van en naar de skischool die vaak worden aangeboden. Op aanvraag zijn in sommige plaatsen zelfs babysitters mogelijk, als u plannen voor de avond heeft.

Waarop letten bij hotels met kinderoppas?

Om ter plaatse geen plotselinge slechte verrassingen te hebben, is het verstandig om u voor de skivakantie met het gezin goed over de hotels met kinderoppas te informeren. Het belangrijkst is daar het gekwalificeerde vakpersoneel met een ehbo-opleiding. Als dat het geval is, moet er natuurlijk ook een afwisselende programma en eten voor kinderen zijn, zodat de kinderen zich niet vervelen en hun tijd er graag doorbrengen. Want als de kinderen gelukkig zijn, zijn de ouders dat natuurlijk ook en wordt de skivakantie een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!