Op stap met de partner - romantische skivakantie met z'n tweeën

Met een prachtig uitzicht op de Alpen en een vers geprepareerde piste is het geluk van de skiër bijna perfect. Bijna, zeggen we. Want een skivakantie is veel mooier wanneer u pret, sport en genot samen met uw geliefde kunt delen. Beleef de betoverende Alpen samen als paar tijdens een sportieve skidag op de piste, bij een fakkelwandeling na authentieke berghutten, een rodelafdaling of een ontspannen tocht met een paardenslee door ongerepte winterse landschappen. Bekijk nu onze aanbiedingen en boek een skireis voor twee!

Op stap met de partner - romantische skivakantie met z'n tweeën
Op stap met de partner - romantische skivakantie met z'n tweeën

Skireizen voor paartjes

Wij zorgen ervoor dat u zich enkel en alleen op het samenzijn kunt concentreren. Van onze geselecteerde hotels kunt u zonder stress meestal direct voor uw huisdeur instappen in het dichtstbijzijnde skigebied. U geniet van romantische uren samen tijdens het eten, aan de bar of in de sauna. Bekroon een geslaagde skidag bijvoorbeeld met een diner bij kaarslicht of gun u en uw partner iets bijzonders en boek een luxe of wellnesshotel. Hier kunt u zich in de spa laten verwennen of smullen van het overvloedige all inclusive menu. In elk geval zult u in de mooiste regio's van de Alpen van het vertrouwde samenzijn uitbundig kunnen genieten. Als u zeker wilt weten dat romantiek en rust gewaarborgd zijn, kunt u gebruikmaken van ons filter Adults Only. Hier zijn gasten pas vanaf 16 of 18 jaar toegelaten, zodat u het zwembad niet met een horde kinderen hoeft te delen.

Waarom een romantische wintervakantie voor twee personen?

Mocht u zich deze vragen nog stellen - wij hebben de antwoorden paraat! Een skivakantie als paar biedt alles wat u nog meer met elkaar verbindt: de accommodaties in de skigebieden zijn vaak zeer gezellig ingericht wat zorgt voor een bijzondere sfeer. Bovendien verblijft u in plaatsen die ook in de Adventstijd veel waarde aan lichtdecoratie hechten. Zo wordt een avondwandeling in een romantisch skigebied nog mooier dan deze vaak al onder een heldere sterrenhemel in de bergen is. Een skivakantie als paar biedt bovendien een perfecte mix van activiteit en ontspanning. Raas overdag van de pistes, klets in de lift, geniet van een lunch in een authentieke berghut! In de namiddag kunt u dan in uw accommodatie met zwembad, sauna en/of massages ontspannen, voordat u dan 's avonds geniet van een romantisch diner met uitzicht op de bergen. Hoe je het ook wendt of keert - alles spreekt voor een skireis als paar!

Waarop letten bij een skivakantie als stel?

Of u nu samen gaat skiën in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland of Italië - een skivakantie wordt een succes als u de juiste accommodatie kiest. Vraag u voorafgaand aan de boeking af wat u van de accommodatie verwacht. Moet er bijvoorbeeld een uitgebreid wellnessaanbod zijn? Klik dan bij onze filterfunctie in ieder geval het filter "Wellness" aan. Of vindt u het belangrijk dat de accommodatie dicht bij de lift ligt? Dan moet u het filter "Aan de piste" selecteren. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat - bij ons vindt u zeker wat u zoekt voor uw skivakantie samen!