Klantbeoordeling

Hasliberg

187 Aantal beoordelingen:

95 % Aanbeveling:

Plaats 9,0
Skigebied 8,6
Pistekaart
Meiringen-Hasliberg
Informatie over het skigebied
Meiringen-Hasliberg
Het hoogste punt: 2.433 m
Het laagste punt: 1.055 m
Hoogte skioord: 1.082 m
Liften in totaal: 15
Sleepliften: 6
Stoeltjesliften: 4
Gondelbaan: 5
Pistes in totaal: 60 km
Pistes:
20 km
Pistes:
34 km
Pistes:
6 km

Wintersport Hasliberg - Zonplezier op leuke pistes!

Hasliberg

De betoverende plaats Hasliberg bestaat uit de 4 stadsdelen Wasserwendi, Hohfluh, Goldern en Reuti. Het ligt achter de Brünigpass (1.008 m) en aan de voet van Planplatten (2.250 m), boven het levendigere buurtdorp Meiringen. Hasliberg is niet alleen bekend als populair skioord maar ook als één van de gezinsvriendelijkste vakantieoorden van het Berner Oberland. Op een hoogte van bijna 1.100 m kan men genieten van het ongelofelijke panorama-uitzicht over het omliggende bergwereld met de Glogghüs (2.534 m), Hochstollen (2.480 m) en Rothorn (2.525 m).

De districten Reuti en Wasserwendi bieden met haar gondelliften directe aansluiting tot het skigebied. Talrijke winterwandelpaden verbinden de afzonderlijke stadsdelen met elkaar en gaan zelfs helemaal naar beneden tot aan Meiringen. Hasliberg bevindt zich veraf van de drukte, maar tegelijkertijd ook bijna in het midden van het skigebied en heeft een uitgebreid en gevarieerd aanbod voor kleine en grote wintersportfans!

Meiringen-Hasliberg

Het Haslital met haar geliefde en familievriendelijke wintersportplaatsen bevindt zich te midden van het Berner Oberland. Hier geniet u van prachtige uitzichten op het bergpanorama van de Glogghüs (2.534 m) en Rothorn (2.525 m). De regio laat de harten van de wintersportfans sneller slaan: met 60 pistekilometers, een sneeuwpark, talrijke off-piste-varianten en 18,5 km loipen vind je hier veel afwisseling - puur winterplezier is gegarandeerd! Toch hoeft u buiten de pistes niet veel moeite te doen om vrijetijdsvoorzieningen te vinden, want in het Haslital worden ontspanning, cultuur, plezier en actie met hoofdletters geschreven! Voor een veelzijdig, kindvriendelijk aanbod is de regio zelfs met een kwaliteitsmerk „families welkom“ gekenmerkt.

Vervoer Hasliberg

  • Trein: Meiringen (ca. 7 km), Brünig-Hasliberg (ca. 7 km)
  • Vliegtuig: Bern (ca. 85 km), Zürich (ca. 115 km), Basel (ca. 150 km), Sion (ca. 240 km), Genève (ca. 245 km)

Artikelen over Hasliberg

alle artikelen

Accommodaties in Hasliberg

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Hasliberg

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter