Klantbeoordeling

Sexten

28 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 9,1
Skigebied 9,1
Informatie over het skigebied
3 Zinnen Dolomiten
Het hoogste punt: 2.200 m
Het laagste punt: 1.130 m
Hoogte skioord: 1.310 m
Liften in totaal: 31
Sleepliften: 19
Stoeltjesliften: 6
Gondelbaan: 6
Pistes in totaal: 115 km
Pistes:
55 km
Pistes:
48 km
Pistes:
12 km

Wintersportvakantie Sexten - dorp met de beroemde 3 Zinnen!

Sexten

Aan het eind van het Holiday Region 3 Zinnen Dolomites ligt een heerlijke plek van Zuid-Tirol: het Sextental. In het centrum van het dal, tussen meerdere toppen van de Sextener Dolomieten en het natuurpark Drei Zinnen ligt Sexten op 1.310 m. Sexten biedt perfecte voorwaarden voor alpinisten en natuurliefhebbers. Naast het skigebied biedt de gemeente veel vrijetijdsmogelijkheden. Na het skiën kun je op een van 3 rodelbanen op een lengte van tot 6,5 km nog eens flink tempo maken. De Rotwand-baan is 's avonds zelfs verlicht.

Als je liever een rustige vakantie wilt vieren kun je een paardensleetocht boeken of gaan ijsstokschieten in het sportcenter Dolomitarena Sexten. In de Nordic Arena kun je tot een hoogte van 23 m gaan klimmen. Dit is de hoogte indoor-klimmuur van Italië. Ook zijn er talrijke wandelwegen in de omgeving te vinden.

Holiday Region 3 Zinnen Dolomites

Holiday Region 3 Zinnen Dolomites is een werkelijk fantastische vakantieregio! Het land van de drie toppen (2.999 m) biedt veel afwisseling: perfecte pistes, rustieke hutten, eersteklas langlaufloipes, rustige dorpjes, een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten - en dat alles tegen de schilderachtige achtergrond van de Dolomieten, die tot het UNESCO wereldnatuurerfgoed behoren! De Holiday Region 3 Zinnen Dolomites is daarom een ideale bestemming voor een ontspannen en gevarieerde vakantie.

Voor alle liefhebbers van de noordse discipline zijn hier grandioze mogelijkheden. Verken meer dan 200 kilometer aan loipes in een prachtige omgeving en treed in de voetsporen van de sportieve elite die hier bijeenkomt voor de beroemde wereldbekerwedstrijden langlaufen.

Vervoer Sexten

  • Trein: San Candido/Innichen (ca. 10 km), Weitlanbrunn (ca. 20 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 145 km), Venetië (ca. 170 km), Klagenburt (ca. 200 km)

Accommodaties in Sexten

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Sexten

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter