Klantbeoordeling

Völs am Schlern

99 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 9,0
Skigebied 9,3
Pistekaart
Val Gardena/Alpe di Siusi
Informatie over het skigebied
Val Gardena/Alpe di Siusi
Het hoogste punt: 2.518 m
Het laagste punt: 1.236 m
Hoogte skioord: 880 m
Liften in totaal: 84
Sleepliften: 29
Stoeltjesliften: 41
Gondelbaan: 14
Pistes in totaal: 178 km
Pistes:
52 km
Pistes:
105 km
Pistes:
21 km

Wintersport Völs am Schlern - Skiën op Europa's grootste Hochalm!

Völs am Schlern

Völs am Schlern schittert op 880 m hoogte met haar aantrekkelijke en zonnige ligging. Ingebed in zachte middelgebergteterrasjes is de plaats vooral door haar verschillende baden en milde klimaat bekend. Het uitgebreide winterlandschap van Völs am Schlern biedt talrijke vrijetijdsmogelijkheden.

Alternatieven voor de skisport kunnen de bezoekers bijvoorbeeld op de rodelbaan door het besneeuwde winterlandschap vinden. Maar ook op de uitgestrekte loipes en winterwandelwegen of bij een sneeuwschoenwandeling kan je die omgeving verkennen en van het panorama genieten. De opvallendste kenmerken hierbij zijn de markante Felszahn van de Santnerspitze (2.414 m) en de bekende Schlern (2.564 m).

Seiser Alm

In het hart van Zuid-Tirol en direct in aansluiting tot Gröden bevindt zich de uitgestrekte hoogvlakte van de Seiser Alm met haar afwisselende plaatsen. De Seiser Alm is de koningin van de Hochalmen in Europa: ze omvat 52 km², die zich van 1.060 m tot 2.245 m tussen de imposante bergtoppen van Lang- en Plattkofel, Goldknopf, Puflatsch und Schlern uitstrekken! Daarmee is de Seiser Alm het bekendste wintersport- en wandelgebied in de Alpen. Ondanks de talrijke bezoekers behouden de plaatsen nog steeds hun oorspronkelijke charme met de mooie boerenhuisjes en hoge kerktorens. Het makkelijkst is het skigebied te bereiken met de omloopbaan vanaf de dorpsrand van Siusi. Daar aangekomen, biedt zich voor de vakantiegangers een adembenemend decor. De Seiser Alm biedt 60 pistekilometers, samen met Gröden ontstaat voor de gasten een skiparadijs met 175 km piste!

Vervoer Völs am Schlern

  • Trein: Bolzano (ca. 20 km), Brixen (ca. 35 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 130 km), Verona (ca. 170 km), Venetië (ca. 235 km), Bergamo (ca. 250 km)

Artikelen over Völs am Schlern

alle artikelen

Accommodaties in Völs am Schlern

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Völs am Schlern

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter