Klantbeoordeling

St. Georgen ob Murau

41 Aantal beoordelingen:

97 % Aanbeveling:

Plaats 8,4
Skigebied 8,7
Informatie over het skigebied
Lachtal und Kreischberg
Het hoogste punt: 2.222 m
Het laagste punt: 868 m
Hoogte skioord: 864 m
Liften in totaal: 24
Sleepliften: 15
Stoeltjesliften: 6
Gondelbaan: 3
Pistes in totaal: 68 km
Pistes:
24 km
Pistes:
32 km
Pistes:
12 km
Skiroutes: 10 km

Wintersport St. Georgen ob Murau- Skipret voor het hele gezin!

St. Georgen ob Murau

St. Georgen ob Murau is de hoofdgemeente van St. Georgen met rond 1.400 inwoners. De twee grootste dorpen St. Georgen en St. Lorenzen zijn door de grootste vrij zwevende houten brug "Holz-Europabrückke" met elkaar verbonden, een echte bezienswaardigheid in de regio. Doordat de gemeente zo dicht bij de Kreischberg, maar ook de Frauenalpe gelegen is, heb je de mogelijkheid om een gevarieerd en familievriendelijk skigebied te leren kennen.

Maar ook naast de piste heeft de regio veel te bieden. In talrijke hutjes, bars en restaurants kun je terecht voor locale specialiteiten, muziek en het uitgaansleven.

Of je verkent tijdens een romantische wandeling de mooie omgeving. Je kunt tevens gaan schaatsen, nachtrodelen of een wandeling met sneeuwschoenen maken.

Murau-Kreischberg

De regio Murau-Kreischberg is een deel van het Murtal en ligt in Stiermarken dichtbij de grens van Karinthië. Het dal is omringt door de bergen van het natuurgebied Niedere Tauern en de Nockbergen. U vindt hier romantische steden en dorpjes in het dal en veel wintersportmogelijkheden op de bergen op rond 42 pistekilometers op een hoogte van tot 2.118 m. Middeleeuwse huizen en het kasteel van Murau geven de regio zijn bijzondere charme. Voornamelijk gezinnen met kinderen voelen zich thuis op de makkelijke tot gemiddeld moeilijke pistes.

De Kreischberg staat bekend omdat er in 2003 het snowboard WK plaatsvond evenals het FIS Freestyle Ski & Snowboard WK 2015. Door het uitgebreide aanbod aan vrijetijdsmogelijkheden zult u zich niet vervelen! In de avond staan u verschillende bars, cafés en discotheken ter beschikking.

Vervoer St. Georgen ob Murau

  • Trein: St.Georgen ob Murau (in het dorp)
  • Vliegtuig: Klagenfurt (ca. 90 km), Graz (ca. 145 km), Salzburg (ca. 150 km)

Accommodaties in St. Georgen ob Murau

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie St. Georgen ob Murau

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter