Klantbeoordeling

Desná

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Pistekaart
Černá Říčka
Informatie over het skigebied
Černá Říčka
Het hoogste punt: 788 m
Het laagste punt: 685 m
Hoogte skioord: 490 m
Liften in totaal: 2
Sleepliften: 2
Stoeltjesliften: 0
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 2,5 km
Pistes:
1,5 km
Pistes:
1 km
Pistes:
0 km

Wintersport Desná - Idyllische wintersportvakantie voor het hele gezin

Desná

Het idyllische Tsjechische skioord Desná is ook bekend onder de Duitse naam Dessendorf en telt ongeveer 3.550 inwoners. Desná, gelegen in Noord-Bohemen in het Jizeragebergte aan de rivieren de Witte en de Zwarte Desse (de Bílá en de Černá Desná), biedt rust en ontspanning voor het hele gezin - op en naast de pistes.

Naast skiën in het skigebied Černá Říčka, dat 2,5 kilometer aan pistes biedt, is Desná ook een geweldige plek om winterwandelingen te maken en te genieten van de prachtige natuur. Hier vindt iedereen de ontspanning waarnaar hij op zoek was!

Desná ligt ook niet ver van grotere steden als Liberec of Gablonz aan de Neisse. Beide steden zijn met de auto in 20 tot 30 minuten te bereiken.

Reuzengebergte

Het Reuzengebergte vormt het grootste deelgebergte van de Sudeten, die tussen Polen en Tsjechië liggen. De Sneeuwkop is met ca. 1.600 m de hoogste berg van de Sudeten en daarmee ook het hoogste punt van Tsjechië. Typerend voor de regio zijn de steenachtige rotsen en mooie bergmeren. In de buurt van de top Medvědín bevindt zich de bron van de Elbe. De wintersportcentra in het nationale park van het Reuzengebergte bieden alles wat men voor een heerlijke vakantie nodig heeft. Hier vind je goed geprepareerde pistes, moderne liftvoorzieningen, eindeloze langlaufloipen op prachtige hoogteplateaus en een afwisselend vrijetijds- en après-skiaanbod, dat niet voor de Oostenrijkse plaatsen onder doet!

Vervoer Desná

  • Trein: Kořenov (ca. 8 km), Harrachov (ca. 15 km)
  • Vliegtuig: Praag (ca. 135 km), Dresden (ca. 160 km)

Accommodaties in Desná

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Desná

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter