Award
Klantbeoordeling

Kronplatz (Zuid-Tirol)

15 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 8,9
Skigebied 9,4

Skigebied Kronplatz

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 2.275 m Gondelbaan: 20
Het laagste punt: 930 m Pistes in totaal: 119 km
Hoogte skioord: 0 m
Pistes:
52 km
Liften in totaal: 32
Pistes:
42 km
Sleepliften: 6
Pistes:
25 km
Stoeltjesliften: 6

Skigebied Kronplatz

Het skigebied rond de Kronplatz (2.275 m), Zuid-Tirols nr. 1 skigebied, heeft met de skipas “Skirama Kronplatz” u meerdan alleen pisteplezier te bieden. Dankzij 216 sneeuwinstallaties is het gebied van december tot april sneeuwzeker. 103 km pistes en 32 moderne liftvoorzieningen op 975-2.275 m hoogte evenals een divers aanbod zorgen voor onvergetelijk skiplezier voor jong en oud. Snowboarders kunnen zich op de halfpipe laten gaan. Het gebied staat ook bekend om zijn verschillende sportevenementen, zoals de Snowboard Wereldcup, de Biathlon Wereldcup of de internationale Gsieserlauf, het grootste sportevenement van Zuid-Tirol! Voor een nog grotere keuze kunt u de skipasuitbreiding “Dolomiti Superski” bijboeken, waarmee u toegang heeft tot 1.200 pistekilometer en 448 liftvoorzieningen!

Gedragsregels op de piste in Italië

Om de veiligheid op de skipistes in Italië te waarborgen, zullen vanaf 2022 nieuwe veiligheidsvoorschriften geïntroduceerd worden. Om gebruik te kunnen maken van de skigebieden moet iedereen een aansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten die schade aan derden dekt. Deze verzekering kunnen reizigers ook ter plaatse afsluiten voor de dagen dat ze op vakantie zijn. Dronken skiën is verboden en wordt bestraft met hoge boetes. Maximaal 0,5 mg alcohol per liter bloed is toegestaan. Daarnaast is het dragen van een helm verplicht voor alle minderjarigen tijdens het skiën, snowboarden of rodelen om het risico op verwondingen te beperken.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Kronplatz (Zuid-Tirol)

    Vakantie in Kronplatz betekent afwisseling en plezier voor jong en oud! 's Avonds zorgen talrijke après-ski bars, discotheken en pubs voor een uitgelaten stemming. Voor actie buiten de pistes zorgen diverse activiteiten zoals ijsklimmen, motorsleeritten, taxi bob, sneeuwschoenwandelen, manege, fitnessstudio, natuurijsbaan met ijshockey, ijsstokschieten en natuurrodelbanen. Er worden regelmatig paardenkoetsritten, maan- en fakkeltochten, maneschijnrodelen, ski- en snowboardwedstrijden en trekkingtochten aangeboden. Voor wie de avond liever wat rustiger doorbrengt, zijn er wijnlokalen, restaurants of pizzeria’s, evenals een bioscoop, bibliotheek, theater, concert en een Wellness-ruimte.

Snowpark: snowpark_name Kronplatz (Zuid-Tirol)

snowpark_description

Is het skigebied Kronplatz niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar: skigebieden Italië

Beoordelingsrapport van experts Kronplatz

Het testrapport Kronplatz is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,5 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pistekaart, informatieborden & wegwijzers)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter