Klantbeoordeling

Kronplatz (Zuid-Tirol)

15 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 8,9
Skigebied 9,4
Pistekaart
Informatie over het skigebied
Kronplatz
Het hoogste punt: 2.275 m
Het laagste punt: 930 m
Hoogte skioord: 0 m
Liften in totaal: 32
Sleepliften: 6
Stoeltjesliften: 6
Gondelbaan: 20
Pistes in totaal: 119 km
Pistes:
52 km
Pistes:
42 km
Pistes:
25 km

Wintersport Kronplatz - Zuid-Tirols nr. 1 skigebied!

Kronplatz (Zuid-Tirol)

Aan de voet van de Kronplatz (2.275 m), temidden van het schilderachtige landschap van Pustertal, liggen o.a. de plaatsen Antholz, Geiselsberg, Pfalzen, Rasen, Reischach, Olang en Stefansdorf. Hier vinden regelmatig diverse sportevenementen plaats, zo ook in de winter van 2008: de Biathlon Worldcup, de Pustertaler Skimarathon evenals de Gsieserlauf, Zuid-Tirols grootste sportevenement. 103 pistekilometer, 32 moderne liftvoorzieningen, een halfpipe, evenals een zeer uitgebreid vrije tijd- en sportaanbod zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft! Het gebied is ook voor gezinnen zeer geschikt. Met de skipasuitbreiding “Dolomiti Superski” kunt u op meer dan 1.200 km pisten, 448 liftvoorzieningen in 12 gebieden van de sneeuw genieten. Kronplatz – Zuid-Tirols nr. 1 skigebied!

De Kronplatz, wiens skigebied langs 14 plaatsen in Pustertal loopt, beschikt over een prachtige omgeving op een goede hoogteligging, met weinig dalen, veel bos en leuke bergzones. Het staat niet voor niets bekend als Zuid-Tirols nr. 1 skigebied! De plaatsen aan Kronplatz liggen allen tussen de 813 en 1.344 m hoogte. Bruneck bevindt zich in het centrum van de regio en is met zijn historische gebouwen, exclusieve winkels en prachtige voetgangerszone een bezoekje waard. De vrijetijdsmogelijkheden bij de Kronplatz zijn gevarieerder dan in de meeste andere gebieden in Zuid-Tirol!

Kronplatz

Aan de voet van de Kronplatz (2.275 m), te midden van het schilderachtige landschap van het Pustertal, liggen 14 verschillende en attractieve Zuid Tiroolse plaatsjes. Vanaf meerdere plaatsen lopen moderne cabineliften naar de toppen, waar u een prachtig uitzicht heeft. Hier vinden regelmatig diverse sportevenementen plaats, zoals de Pustertalse skimarathon en de Gsieserlauf, het grootste sportevenement van Zuid-Tirol. 120 pistekilometers, 32 moderne liftvoorzieningen, een halfpipe evenals een zeer uitgebreid vrije tijd- en sportaanbod zorgen ervoor dat iedereen het hier naar zijn zin heeft! Het gebied is ook voor gezinnen geschikt, dankzij talrijke inrichtingen zoals „Croniworld“.

Vervoer Kronplatz (Zuid-Tirol)

travelinfo_description

Veilig boeken met de SnowTrex voordelen

Loading...
StickyNewsletter